Schilderwerk

Gelderland Schilders onderscheidt zich door kwalitatief schilderwerk, stucwerk en spackwerk voor transparante prijzen.

Voor binnen en buiten!

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk bent u bij Gelderland Schilders aan het juiste adres. Met ons professionele en ervaren team van schilders leveren we kwaliteit voor een transparante prijs. U heeft altijd direct contact met één van onze adviseurs. Dit houdt de communicatie helder en hierdoor zijn de lijnen kort.

Kennismaking

Inspectie en bespreking

Inspectie & voorbespreking

Schilderwerk

Aan de slag!

Voor het beste resultaat!

Voor we bij u aan het werk gaan komen we altijd even langs. We nemen met u het werk door en beoordelen waar mogelijk de staat van het huidige schilderwerk zodat u tijdens de werkzaamheden niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij houden we op basis van de algehele staat van de woning rekening met eventuele problemen die tijdens ons bezoek buiten het zicht vallen. We zetten ons in voor een zo transparant mogelijke prijsstelling.

Tijdens het gesprek bespreken we ook de te gebruiken materialen en wat u kunt verwachten van de levensduur van het schilderwerk wanneer u kiest voor bijvoorbeeld de ene of de andere verfleverancier. Alles zodat u de juiste keuze kunt maken wat betreft kosten en duurzaamheid.

Wanneer u akkoord bent met de offerte plannen we samen met u de werkzaamheden in en bespreken we eventuele aandachtspunten waar we rekening mee moeten houden tijdens de werkzaamheden. Op de dag dat onze schilders starten is onze adviseur aanwezig om eventuele laatste punten door te nemen en de start te begeleiden.

Meer dan een laagje verf

Kwalitatief schilderwerk is meer dan een laagje verf aanbrengen. Als immers de basis niet goed is sta je binnen de kortste tijd voor dezelfde werkzaamheden. Daarom inspecteren wij de staat van onderhoud zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden. Wanneer wij bijvoorbeeld houtrot constateren wordt dit met u besproken en worden passende maatregelen voorgelegd. Alleen dan weten we zeker dat u zo lang mogelijk kunt genieten van het schilderwerk.

Contact opnemen

Vraag Offerte aan!

Volg ons!

Diensten

Informatie

  • KVK: 56140924
  • BTW: NL8519.89.408.B01
Copyright 2023 © Gelderland Schilder
Ontwerp door: Online Assistants